Sağlık Bakanlığı 9000 Sözleşmeli Personel Alacak - 2018/4 personel alımı

Sağlık Bakanlığı, sözleşmeli personel alacak. Personel ihtiyacını karşılamak amacıyla 9 bin alım yapacak olan bakanlık ilanda hangi kadrolar için alım yapacak, aranan şartlar neler, başvuru nasıl yapılacak sorularına açıklık getirdi. İşte detayları ile Sağlık Bakanlığı 9000 personel alımı...

Sağlık Bakanlığı 9000 Sözleşmeli Personel Alacak - 2018/4 personel alımı
10 Nisan 2018 Salı 13:08

Personel ilhtiyacını gidermek isteyen Sağlık Bakanlığı 9000 bin sözleşmeli personel alacağını bildirdi. Hangi kadrolar için alım yapacak, aranan şartlar neler, başvuru nasıl yapılacak sorularına ilan ile cevap veren bakanlık son başvuru tarihinin 18 Nisan 2018 olarak belirledi. KPSS şartının da yer aldığı ilanda şu ifadeler yer aldı:

"Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 663 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 45/A maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön isans ve lisans düzeylerinde toplam 9.000 sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır."

Başvuru yapmak isteyen adaylar, tercihlerini 11 – 18 Nisan 2018 tarihleri arasında tercih kılavuzunda belirtilen kurallara göre ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek yapacak. 

Sadece Odyolog, Perfüzyonist, Dil ve Konuşma Terapisti ile Sağlık Fizikçisi pozisyonlarını tercih etmek isteyen ve ilgili alanlarda lisansüstü öğrenim görmüş adayların, 16 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 17.00 ye kadar Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları isteniyor. Eğer daha önce başvuru yapılmışsa bu işleme gerek kalmayacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.