Sağlık Bakanlığı akademisyen alacak

Sağlık Bakanlığı Performans Yönetimi (Akademisyen) Rapor Bazlı Danışman alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı akademisyen alacak
17 Ekim 2016 Pazartesi 12:20

Sağlık Bakanlığının resmi internet sayfasından yapılan duyuruda "Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu “Performans Yönetimi (Akademisyen) Rapor Bazlı Danışman” alımı yapacaktır." denildi.

Başvuru tarihi ne zaman?


Akademisyen olarak alımı için başvuru yapacak olan adaylar 31 Ekim 2016 saat 18.00'a kadar  başvurularını yapabilecek. Başvuru "T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Ziyabey Cad. 1407. Sokak  No:4 06520 Balgat / ANKARA" adresine posta yoluyla yapılacak.

Elden ya da posta yolu ile başvuru yapacak olan adaylara, 
ilan ekinde bulunan CV dosyası ve başvuru dilekçesi örneğine uygun olarak, eksiksiz hazırlanması şartı aranacak bildirilirken Dünya Bankası Satın Alma Kılavuzu Uygunluk başlığı altında 1.13(d) bendi gereğince; adaylar arasında 657 Devlet Memurları Kanunu kapsamında çalışanlar var ise; başvurularından 6 ay önce memuriyetle ilişiklerinin kesilmiş olması gerektiği vurgulandı. İlişiği kesilmeyenlerin başvuruları dikkate alınmayacak.


N.3.1.8 Verimlilik - Performans Yönetimi Rapor Bazlı İlan Metni

EK-1 Başvuru Dilekçesi

EK-2 CV Örneği


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.