Sağlık Bakanlığı kurumlararası naklen memur alımı

Sağlık Bakanlığı 2016 yılı kurumlararası naklen memur alım ilanını yayımladı. Sağlık Bakanlığı personeli naklen atama kurasına katılamayacak.

Sağlık Bakanlığı kurumlararası naklen memur alımı
16 Aralık 2016 Cuma 15:20

Sağlık Bakanlığı 2016 yılı kurumlararası naklen memur ataması ilanını yayınladı.  İlana göre, Sağlık Bakanlığına naklen atama ile 15 personel alımı yapılacak. Başvurular 14-20 Aralık tarihleri arasında alınacak. 

Diğer kurumlarda hemşire, ebe, diyetisyen, gassal, mühendis, psikolog, sağlık memuru, şef olarak çalışan personeller arasından naklen atama yapılacak.

Atama Yapılacak Kadrolar

*Çocuk Gelişimcisi
*Diyetisyen
*Ebe
*Gassal
*Hemşire
*Mühendis
*Psikolog
*Sağlık Memuru
*Şef

Kura başvuruları Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü (www.yhgm.saglik.gov.tr) internet adresinde yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacak ve  her aday en fazla 10 kadro için başvuruda bulunabilecek.



Sağlık Bakanlığı İlan Metni İçin TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.