SGK 31 sözleşmeli personel alımı yapacak

SGK 31 sözleşmeli personel alımı yapacak. DPB'nin resmi internet adresinden iki ayrı şekilde yayımlanan ilanda; 15 sözleşmeli programcı ve 8 sözleşmeli çözümleyici ile 8 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılacağı duyuruldu. Peki ilanlara kimler başvurabilecek? Başvurular ne zaman alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylar...

SGK 31 sözleşmeli personel alımı yapacak
24 Ocak 2018 Çarşamba 14:50

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı (SGK) 31 sözleşmeli personel alımına çıkıyor. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından yayımlanan ilana göre, 15 sözleşmeli programcı ve 8 sözleşmeli çözümleyici ile 8 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılacak. İlanlar 2 ayrı şekilde yayımlandı.

Adayların; en geç 08 Şubat 2018 tarihinde mesai sonuna kadar www.sgk.gov.tr adresinde yayımlanan ilan ekindeki dilekçe ve özgeçmiş ilee istenilen diğer belgeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Ziyabey Cad.No:6 Balgat/ANKARA (İrtibat Tel: 0 312 207 84 28-29) adresine teslim etmiş olmaları gerekiyor.

SGK 15 sözleşmeli programcı ve 8 sözleşmeli çözümleyici alım ilanı için; ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan KPSS'de KPSSP3 puan türü (60 puan ve üzerinde alanlardan) esas alınmak suretiyle sözlü sınav sonucu  alım yapılacak.

SGK 8 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı için ise; Fakültelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrikelektronik mühendisliği veya elektronik ve haberleşme mühendisliği yada fen edebiyat fakültelerinin istatistik veya matematik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt içi veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olma şartı aranıyor.

Yükseköğretimi sırasında bilgisayar alanında aldığı derslerde öğrendiği programlama dillerine ilişkin belge veya üniversitelerin ya da Milli Eğitim Bakanlığının onaylı bilgisayar kurslarını bitirdiğine ilişkin sertifika sahibi olmak gerkli.

Yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dilinde öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olmak veya ana dili İngilizce olan ülkelerde yüksek lisans veya doktora yapmış olmak şartı aranıyor.

SGK 15 sözleşmeli programcı ve 8 sözleşmeli çözümleyici alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ.
SGK 8 sözleşmeli bilişim personel alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.