Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor !

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımını başlattı. İlk etapta yapılacak olan alımlarda Uçak Pilotu, Helikopter Pilotu, Uçak Bakım Makinisti gibi görevleri üstlenecek bir miktar sözleşmeli personel alımı yapılacak. İlerleyen zamanlarda sözleşmeli işçi ve memur alımlarının da yapılması bekleniyor...

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alıyor !
31 Ocak 2016 Pazar 01:52

 Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre toplamda 23 adet sözleşmeli personel alımı yapılacak. Sözleşmeli Personeller Uçak ve Helikopter Pilotu, Uçak Bakım Teknisyeni olarak görev yapacaklar. Adaylar verilen şartlara uymaları dahilinde başvurularını yapabilirler.

4/B statüsünde alım yapılacak olup, verilecek maaşlar kılavuzda belirtilmiştir. Alınacak personellere verilecek maaşlar ise ülkemiz standartlarında oldukça dolgun olarak nitelendirelebilir. 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 2016 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Detayları İse Şöyledir ;






Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Siteler iş ilanları ile dolu.