TİGEM'den personel alımına ilişkin açıklama

TİGEM'in personel alımı yapacağına ilişkin haberlerin çıkması üzerine, TİGEM'den açıklama geldi.

TİGEM'den personel alımına ilişkin açıklama
10 Kasım 2016 Perşembe 18:23

TİGEM, son günlerde personel alınacağına yönelik haberlerin çıkması üzerine bir açıklama yaptı. TİGEM açıklamasında, Genel Müdürlüğün personel ihtiyacını tespit çalışmalarının henüz tamamlanmadığı kaydetti ve "Personel alımına ilişkin duyurular, personel ihtiyacının tespiti tamamlandıktan ve söz konusu Uygulama Tebliği yayınlandıktan sonra www.tigem.gov.tr adresinde yayınlanacaktır." denildi.

TİGEM'in söz konusu duyurusu şu şekildedir:

"Genel Müdürlüğümüzün personel alımı gerçekleştireceği hususunda son günlerde çeşitli basın organlarında yer alan haberler üzerine vatandaşlarımızdan sıkça soru ve başvuru gelmektedir.

"Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve Bağlı Ortaklıklarının 2017 Yılına Ait Genel Yatırım ve Finansman Programının Tespiti Hakkında Karar"a ait Uygulama Tebliği henüz yayınlanmamış olup, Genel Müdürlüğümüzün personel ihtiyacını tespit çalışmaları da henüz tamamlanmamıştır. Personel alımına ilişkin duyurular, personel ihtiyacının tespiti tamamlandıktan ve söz konusu Uygulama Tebliği yayınlandıktan sonra www.tigem.gov.tr adresinde yayınlanacaktır.

Önemle duyurulur"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.