TÜBİTAK 15 Personel Alımı Yapacak

DPB, TÜBİTAK Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Bilimsel Programlar Uzmanı Pozisyonlarında 15 personel alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman alınacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yaplacak? İşte tüm detaylar...

TÜBİTAK 15 Personel Alımı Yapacak
27 Ocak 2018 Cumartesi 16:02

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) , TÜBİTAK Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Bilimsel Programlar Uzmanı Pozisyonlarında 15 personel alınacağını duyurdu.

Başvurular en geç 16 Şubat 2018  Cuma günü saat 17:30’a kadar yapılacak. İlana başvuruda bulunmak için; “www.tubitak.gov.tr” adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekiyor. (Başvuru için özgeçmiş oluşturduktan sonra referans kod seçilerek, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricindeki başvurular kabul edilmeyecek.

Başvurular, ilan referans kodu üzerinden değerlendirilecek. Adaylar, iş başvuru sisteminden ilan referans kodunu seçerek başvuruda bulunabilecekler. Referans kodu seçilmeden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak. Bir aday en fazla 1 (bir) pozisyona başvuru yapabilecek.

İş başvurusunda ise; Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. Alımı gerçekleşrilecek olan personel Ankara'da görevlendirilecek.

Başvuru yapabilecek üniversite bölümleri:

* Bilgisayar Mühendisliği,
Yazılım Mühendisliği,
Bilgisayar ve Kontrol Mühendisliği,
Elektronik Mühendisliği,
Elektrik ve Elektronik Mühendisliği
Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği
Endüstri Mühendisliği
Bilgisayar - Enformatik,
Yönetim Bilişim Sistemleri,
Matematik,
İstatistik,
Fizik,
Matematik Mühendisliği,
İşletme
İktisat mezunu olmak gerekiyor.

Adaylarda aranacak genel koşullar:

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak,
Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış veya tecilli olmak,
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.