TÜBİTAK 56 Personel Alacak

TÜBİTAK 56 Personel Alacak
Admin
Admin
02 Temmuz 2019 Salı 17:35

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından:

TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİNE (MAM) BAÖLI KURUMSAL GELİŞİM BAŞKAN YARDIMCILIĞI (BYKG) BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR. SON BAŞVURU TARİHİ: 22.07.2019

TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİNE (BİLGEM) BAĞLI İŞ GELİŞTİRME BAŞKAN YARDIMCILIĞI (İGBY) BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE AR-GE PERSONELİ (ARAŞTIRMACI - TEKNİK VE DESTEK - TEKNİSYEN) ALINACAKTIR.

SON BAŞVURU TARİHİ: 22.07.2019

NOT: Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir.

TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi Adres : Barış Mah. Dr. Zeki Acar Cad. No:1 PK: 74, 41470 Gebze / Kocaeli E-Posta : bilgem.ik@tubitak.gov.tr Telefon : (262) 648 10 00 - 3580-3517-2434

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.