TÜBİTAK BİLGEM Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı - 29 Haziran 2018

TÜBİTAK BİLGEM hem Yazılım Araştırma Enstitüsüne (YTA) hem de Ulusal Elektronik ve Kristoloji Araştırma Enstitüsüne (UEKA) proje personeli alacak. 43 kontenjan ayıran kurumun başvuru şartları...

TÜBİTAK BİLGEM Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı - 29 Haziran 2018
29 Haziran 2018 Cuma 13:51

TÜBİTAK BİLGEM hem Yazılım Araştırma Enstitüsüne (YTA) hem de Ulusal Elektronik ve Kristoloji Araştırma Enstitüsüne (UEKA) 43 proje personeli alacağını bildirdi. Süreli olarak alınacak olan personellerin bazı şartlara uygun olması gerekiyor. İşte o şartlar...

Yazılım Araştırma Enstitüsü (YTA) başvuru şartları

10 kontenjan için şu özellikler aranıyor:

1.2.1.Yükseköğretim Kurumlarının en az 4 (dört) yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar-Enformatik bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

1.2.2.Adayların aşağıda belirtilen konularda bilgi birikimine ve yetkinliğe sahip olması tercih sebebidir.

- Yazılım geliştirme yaşam döngüsü ve yazılım mühendisliği / yazılım yönetimi süreçleri konularında bilgi sahibi olmak.

- Nesne yönelimli analiz, tasarım ve UML konularında bilgi sahibi olmak.

- Bilgisayar destekli yazılım mühendisliği (CASE) araçları (Atlassian JIRA, Confluence, IBM RQM, QM, HP QC, Sparx Enterprise Architect vb.) kullanımı konusunda deneyim sahibi olmak.

- Java programlama dili ile yazılım geliştirme konularında bilgi sahibi olmak.

- Çok katmanlı kurumsal uygulama mimarileri, Java Enterprise Edition ve uygulama geliştirme çatıları (Spring, Hibernate vb.); İlişkisel veri tabanı ve SQL konuları hakkında bilgi sahibi olmak.

- Güncel web teknolojileri, HTML 4/5, Javascript dili ve kütüphaneleri (AngularJS, Bootstrap, jQuery, vb.) konularında bilgi sahibi olmak.

- Ionic, Xamarin benzeri hibrit mobil uygulama platformlarında mobil uygulama geliştirme konularında bilgi sahibi olmak.

- Native ve cross-platform mobil uygulama teknolojileri konularında bilgi sahibi olmak.

- Birden  fazla projede birim/ entegrasyon/ sistem testleri kapsamlı Selenium, HP QTP gibi araçlar ile test otomasyonu hakkında deneyim sahibi olmak.

- Otomatik testleri sürekli entegrasyon araçlarını da kullanarak koşturma ve raporlama konularında deneyim sahibi olmak.

Genel Şartlar için TIKLAYINIZ

Ulusal Elektronik ve Kristoloji Araştırma Enstitüsü (UEKA) başvuru şartları

33 kişilik personel alacak olan kurum şu özellikleri arıyor:

1- Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

2- C, C++, Java ve/veya Javascript programlama dillerinden en az birinde yazılım geliştirebilecek seviyede bilgi sahibi olmak.

3- Yazılım mimarileri ve veri altyapıları konularında temel bilgi sahibi olmak.

Genel şartlar için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.