Ümraniye Belediyesi Personel Alımı

Ümraniye Belediyesi çok sayıda personel alımı, zabıta alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecek, Ümraniye Belediyesi insan kaynakları açık iş pozisyonları, İstanbul Ümraniye belediyesi güncel iş ilanları haberimizin detayında..

Ümraniye Belediyesi Personel Alımı
Kamusaati
Kamusaati
14 Kasım 2019 Perşembe 23:49

Ümraniye Belediyesi Personel Alımı

Ümraniye Belediyesi Personel Alımı Güncel İş İlanları

Ümraniye Belediyesi Personel Alımı

Ümraniye ilçemiz, İstanbul kentimizde yer alan ilçelerimizden biri olmakla birlikte, İstanbul’un nüfus bakımından en kalabalık dördüncü, Anadolu Yakası’nda ise en kalabalık ilçedir. İlçede 35 mahalle ve 22 bin hektarlık bir yerleşim alanı bulunmaktadır.  Ümraniye Belediyesi ise bu artan nüfusu çok iyi yönetmekte ve şehrin düzenli olarak gelişmesinde büyük pay sahibi olmaktadır. Ümraniye Belediyesi çeşitli zaman dilimlerinde açık kadro poziyonları belirleyen birimin ihtiyaçları doğrultusunda çok sayıda memur işçi eleman personel alımı yapacaktır. Detaylı bilgi Is Kurumunun www.iskur.gov.tr adresinden ve www.kamusaati.com internet sitemizden alınabilir. Kurumların memur istihdam talepleri ise kurumların talebi dogrultusunda ilgili mevzuat çerçevesinde yapılmaktadır. Burada da KPSS puanı ve Kurum Sınavı (Yazılı veya Sözlü) esas alınmaktadır.

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Ümraniye Belediyesi İş İlanları 2019

Ümraniye Belediyesi Türkiyemizin en çalışkan belediyeleri arasında en üst sıralarda gösterilmektedir. Son senelerde yapmış oldukları çalışmalar ile 7’den 70’e her vatandaşımızın takdirini almayı başarmışlardır. Ümraniye Belediyesinin iş gücünden sorumlu birimi insan kaynakları bu çalışmaların hiç bir aksamaya gecikmeye mahal vermeden hız kesmeden devam etmesi ve Ümraniye ilçesinin çehresini değiştirmek insanlara daha yaşanılabilir bir ilçe sunmak için var gücüyle çalışacaklarını belirtmiştir. Ümraniye Belediyesi bu kapsamda kendi bünyesindeki açık kadro ve pozisyonlar için de çok sayıda memur işçi personel alımı, eleman alımı, gerçekleştirmektedir.

Ümraniye Belediyesinin ilgili birimlerince yayınlanan veya yayınlanacak olan iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu çok sayıda bay ve bayan adayın iş başvurusu yapabileceği açık kadrolar ve pozisyonlar yer almaktadır. İşe alım süreci başlatılarak işe alınacak olan personeller sözleşmeli, kadrolu ve geçici gibi statülerde barındırılacaklardır. Ümraniye Belediyesi iş ilanları içinde mühendis, özel güvenlik görevlisi,park bahçe görevlisi, kepçe operatörü, büro elemanı, şoför, zabıta, sosyolog gibi çeşitli kadrolar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarını nasıl ve nereden takip edebilirsiniz, ilanlara nasıl iş başvurusu yapabilirsiniz?

Ümraniye Belediyesi İş Başvurusu 2019

Ümraniye Belediyesince yayınlanan veya yayınlanacak olan bütün iş ilanları www.kamusaati.com adresimiz üzerinde yer almaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru şartları ve başvuru tarihleri gibi bilgileri öğrenmek ve herkesten önce haberdar olarak iş başvurusu yapmak için bizleri sosyal ağlardan takip edebilirsiniz. Bunun dışında Ümraniye Belediyesi hem kendi bünyesine yapacağı alımlar için hem de anlaşmalı kurumlar tarafından yapılacak olan personel alımları için belediye bünyesinde Pendik Belediyesi İstihdam Merkezi kullanıma açıldı. Ümraniye Belediyesi iş ilanları hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

 
Ümraniye Belediyesi İş İlanları

Ümraniye ilçesini İstanbul’un yeni yüzü olacak şekilde modernize etmeye çalışan Ümraniye Belediyesi, bu çalışmaları kapsamında kadrosuna alacağı personelleri hangi kadroda ve hangi şartlarda istihdam edeceğine dair resmi internet sitesi üzerinden iş ilanı yayınlayarak vatandaşlarını bilgilendirecek. Tabiki herzaman olduğu gibi bu ilanlar yayımlanır yayımlanmaz Sitemiz www.kamusaati.com adresimizin personel alımı ilanları bölümünde de yer alacaktır. sizlerde herkesten önce benim haberim olsun diyorsanız sitemizi sık kullanılar sekmesine ekleyerek en gülcel haberleri son dakika haberleri ve iş ilanlarını öğrenmek içiin herkesten bir adım önce olabilirsiniz.

Ümraniye Belediyede Çalışılabilecek Pozisyonlar

  • Zabıta
  • Temizlik İşleri Görevlisi
  • Şoför
  • Güvenlik
  • Park ve Bahçe İşçisi
  • İşçi
  • Memur
  • Arşivci
  • İtfaiye eri

Öz Kaynaklarını ve Bütçesini akılcı bir şekilde kullanarak Ümraniye'yi ve dolayısıyla İstanbul'un gelişmesini sağlama hedefinde olan Ümraniye Belediyesi, bu hususta İşkur yetkilileri ile görüşmeler yaparak bazı alanlarda ortak hareket etmeye ve çeşitli istihdam projeleri yapmaya karar vermiştir.

Bu nedenle bünyesine alacağı personellerinin internet sitesi üzerinden yayınlayacağı iş başvuru formunu doldurmalarını ya da İşkur büroları aracılığıyla yapılan mülakatlara katılmalarını isteyen belediye yetkilileri, başvuruların insan kaynakları birimi yetkilileri aracılığıyla değerlendirileceğini belirtmektedir.

Bütün bu belirtilen şartları taşıyan adaylar, ek olarak belediyenin talep ettiği diğer unsurları da taşıyorsa, personel ve işçi ilanı için başvuru yapmaya hak kazanır. Açılacak iş ilanları hakkında buradan bilgi verilmektedir. Siteyi takip ederek, personel alımı ilanları hakkında açılan ilanları takip edebilirsiniz.

Kamu saati sayfamızı sosyla medya üzerinden takip ederek güncel iş ilanları memur ve işçi alım haberlerine herkesten önce ulaşarak bir adım öne geçebilirsiniz.
Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ
Personel alımı İlanı

Ümraniye Belediyesi Personel Anonim Şirketi Kurum Dışı İşçi Alımı yapacak. Ümraniye Belediyesi Personel A.Ş. tarafından İŞKUR vasıtasıyla yayımlanan ilanda, kuruma Mühendis, Şef Yardımcısı, Tekniker , Teknisyen,  İş Makinesi Operatörü, Şoför, Usta, İşçi, Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Garson ve büro elemanı pozisyonlarında personel alımı yapılacağı belirtildi. İlgili alım için başvuru işlemleri 11-12 Aralık 2018 tarihleri arasında  Atatürk Mahallesi F.S.M. Caddesi No:63 Ümraniye Belediye Başkanlığı istihdam merkezi'ne yapılacak. Başvuru sürecine ilişkin detaylı bilgilendirme ve başvuru genel ve özel şartlarına aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Songul akkurt - 4 yıl önce
Bende is ariyorum belediyede temizlik ahci yardimcisi caycilik yemek dagitimi ne is olursa yaparim daha once umraniye egitim ve arastirma hastanedinde garsonluk deneyimim vardir
Avatar
Sedat can - 4 yıl önce
B, ce Belgeli ehliyetim var 10 yılık tecrübeli aşçı Yardımcısı ve çaycılık garsonluk tecrübem var acil iş arıyorum her iş elimden gelir saygilarimla
Avatar
Hüseyin sayın - 4 yıl önce
Restorant şefi ve temizlik görevlisi
Olarak calıştım 1 sene olcak iş arıyorum bana yardım olurmusunuz..
Avatar
cemal kalyoncu - 4 yıl önce
ben iş arıyorum 10 yıllık şoförün Park ve bahçelerde anlarım boyacılık temizlik kalepcilik aşçılık yardımcı olun İsmet bey sayın başkanımız bir nebze beni tanır 18 yıllık ak parti üyesiyim ne olur bir el atın Allah rızası için
Avatar
Türkan - 4 yıl önce
İş arıyorum yemek dağıtımı çay dağıtımı yapabilirim
Avatar
Selma - 4 yıl önce
Umraniye belediyesinde çay temizlik işi arıyorum 2 yıl temizlik işinde çalıştım
Avatar
hatice - 4 yıl önce
belediyenin bulaşık bölümünde çalışirım işaruyorum deneyimim var
Avatar
Hanife boz - 4 yıl önce
On yıllık tecrubem var aşçı yardimcili çaycı mutfak herturlu bulaşık tecrubem