27 Mart 2018 Salı TC Resmi Gazete

27 Mart 2018 tarihli ve 30373 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'nin bugünkü sayısında neler var? Önemli Yönetmelik, Tebliğ ve Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri bugünkü Resmi Gazete'de yer alıyor.

27 Mart 2018 Salı TC Resmi Gazete
27 Mart 2018 Salı 11:00

27 Mart 2018 Salı Resmi Gazete yayımlandı. Türkiye'nin en önemli kararlarının günlük olarak yayınlandığı Resmi Gazete'de bugün önemli kararlar yer alıyor. Yayın Hizmeti Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair ve Kredilerin Sınıflandırılması ve Bunlar İçin Ayrılacak Karşılıklara İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bulunıuyor. Ayrıca Günlük Gazete'de EPDK'nın  22/03/2018 Tarihli ve 7747-1 Sayılı Kararı yayımlandı. Resmi Gazete ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

BAKANLIKLARA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

—  Başbakan Yardımcısı Mehmet ŞİMŞEK’e, Maliye Bakanı Naci AĞBAL’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

—  Başbakan Yardımcısı Fikri IŞIK’a, Başbakan Yardımcısı Recep AKDAĞ’ın Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

—  Başbakan Yardımcısı Hakan ÇAVUŞOĞLU’na, Kültür ve Turizm Bakanı Numan KURTULMUŞ’un Vekâlet Etmesine Dair Tezkere

—  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Dışişleri Bakanlığına, Ekonomi Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanlığına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına, Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Kalkınma Bakanlığına, Kültür ve Turizm Bakanlığına ve Milli Savunma Bakanlığına Vekâlet Edilmesine Dair Tezkereler

YÖNETMELİKLER

—  Yayın Hizmeti Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

—  Kredilerin Sınıflandırılması ve Bunlar İçin Ayrılacak Karşılıklara İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

TEBLİĞLER

—  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının Kontrolüne Tabi Ürünlerin İthalat Denetimi Tebliği (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2018/5)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Ürün Güvenliği ve Denetimi: 2018/23)

—  Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2018/17)

KURUL KARARI

—  Enerji Piyasası Düzenleme Kurulunun 22/03/2018 Tarihli ve 7747-1 Sayılı Kararı

İLÂNLAR

a - Yargı İlânı

b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

c - Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

27 Mart 2018 Resmi Gazete'yi görüntülemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.