27 Şubat 2017 Pazartesi ve 29992 Sayılı Resmi Gazete

Resmi Gazete'de bugün hangi kararlar yer alıyor. 27 Şubat Pazartesi Yürütme ve İdare Bölümü ve İlanlarda çeşitli kararlar bulunuyor. 29992 sayılı Resmi Gazete haberleri ile ilgili tüm merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

27 Şubat 2017 Pazartesi ve 29992 Sayılı Resmi Gazete
27 Şubat 2017 Pazartesi 07:45

27 Şubat 2017 Tarihli ve 29992 Sayılı Resmî Gazete yayımlandı. Şubat ayının son Pazartesi günü Resmi Gazete'de hangi yönetmelikler yer alıyor? Devletin en önemli kararlarının vatandaşlara açıklandığı Resmi Gazete ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz. 

Bugün yayımlanan Resmi Gazete'nin yönetmelik bölümünde Akdeniz, Artvin ve gaziantep Üniversitelerinin bazı yönetmeliklerinde değişiklikler yer alıyor. İlanlar kısmında ise; ÇAYKUR Çay İşletmelerinin, İstanbul Üniversitesi, Pursaklar Belediyesi'nin çeşitli ilanları yer alıyor. Resmi Gazete'nin orjinal nüshasına haberimizden ulaşabilirsiniz. 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ 

YÖNETMELİKLER

—;Akdeniz Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

—;Artvin Çoruh Üniversitesi Ormancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

—;Gaziantep Üniversitesi Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği

İLÂNLAR

a -;Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları

b - Çeşitli İlânlar

– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

RESMİ GAZETE'ye Ulaşmak için TIKLAYINIZ


Etiketler; #resmi gazete
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.