3 Kasım 2018 Cumartesi Tarihli TC Resmi Gazete Kararları

3 Kasım 2018 tarihli ve 30584 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Bugünkü Resmi Gazete Kararları'nda önemli başlıklar yer aldı. OHAL KHK'sine ilişkin Kanun, Havalimanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılması ve daha fazlası TC Resmi Gazete'de yayımlandı. Resmi Gazete bugün...

3 Kasım 2018 Cumartesi Tarihli TC Resmi Gazete Kararları
03 Kasım 2018 Cumartesi 12:40

3 Kasım 2018 tarihli ve 30584 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Günlük Gazete'nin bugünkü sayısında neler var? Resmi Gazete bugün hangi önemli kararlara yer verdi? İşte detaylar...

OHAL KHK'sine ilişkin kanun bugünkü T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milletlerarası Andlaşmalar, Milletlerarası Sözleşmeler, Koyun ve Keçi Türü Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, Havalimanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği’nde Değişiklik Yapılması, İstanbul Medipol Üniversitesi'ne ait Yönetmelikler ile Tebliğler bugünkü 3 Kasım 2018 Cumartesi tarihli ve 30584 sayılı TC Resmi Gazete Haberleri'nde yayımlandı.

3 Kasım 2018 Cumartesi Tarihli ve 30584 Sayılı TC Resmi Gazete Kararları

YASAMA BÖLÜMÜ

KANUN

7150    Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Tedbirler Alınması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Değiştirilerek Kabul Edilmesine Dair Kanun


YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

MİLLETLERARASI ANDLAŞMALAR

––  Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Sırbistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Şehir Planlamacılığı Alanında İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 303)

––  Türk-Moldova Kara Ulaştırması Karma Komisyon Toplantısı Protokolünün Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 304)

––  2016 Yılı Türkiye Yıllık Aksiyon Programına Ait Finansman Anlaşmasına 1 No’lu Değişikliğin İlişik Notalarla Birlikte Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 305)

––  Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Tunus Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Polis Eğitimi İşbirliği Protokolünün Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 306)

––  Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Kongo Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Güvenlik İşbirliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 307)

––  Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti ile Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Hükûmeti Arasında Askerî Eğitim İş Birliği Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 309)

––  Türkiye Cumhuriyeti Hükûmeti ile Madagaskar Cumhuriyeti Hükûmeti Arasında Askerî Alanlarda Eğitim, Teknik ve Bilimsel İş Birliği Çerçeve Anlaşmasının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 311)


MİLLETLERARASI SÖZLEŞMELER

––  TIR Karneleri Himayesinde Uluslararası Eşya Taşınmasına Dair Gümrük Sözleşmesinin 6, 8 ve 9 Numaralı Eklerine İlişkin Olarak 12 Ekim 2017 Tarihinde Kabul Edilen Ekli Değişikliklerin Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 308)

––  Havaaraçlarında İşlenen Suçlar ve Diğer Bazı Eylemlere İlişkin Tokyo Sözleşmesini Tadil Eden Protokolün Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 310)


YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ

YÖNETMELİKLER

––  Koyun ve Keçi Türü Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

––  Sığır Cinsi Hayvanların Tanımlanması, Tescili ve İzlenmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

––  Havalimanları Yer Hizmetleri Yönetmeliği (SHY-22)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

––  İstanbul Medipol Üniversitesi Biyomühendislik ve Biyoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

––  İstanbul Medipol Üniversitesi İklim Değişikliği Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

––  İstanbul Medipol Üniversitesi İlaç ve Sağlık Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

––  İstanbul Medipol Üniversitesi Rüya, Uyku, Hipnoz Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği

––  İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Sistemleri ve Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği


TEBLİĞLER

––  Gümrük Genel Tebliği (Gümrük Kontrolü Altında İşleme) (Seri No: 3)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Seri No: 7)

––  Gümrük Genel Tebliği (Gümrük İşlemleri) (Seri No: 94)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (Gümrük İşlemleri) (Seri No: 152)


İLÂN BÖLÜMÜ
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

3 Kasım 2018 Tarihli ve 30584 Sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.