7 Cumhurbaşkanı Kararnamesi yayımlandı! Resmi Gazete'de...

15 Temmuz 2018 tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Kararnameleri yayımlandı. Haberimizden tüm içeriğe ulaşabilirsiniz....

7 Cumhurbaşkanı Kararnamesi yayımlandı! Resmi Gazete'de...
15 Temmuz 2018 Pazar 09:40

15 Temmuz darbe girişimi yıl dönümünde 7 Cumhurbaşkanı Kararnamesi yayımlandı. Resmi Gazete'deki kararnameler, Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı, Devlet Denetleme Kurulu, MGK Genel Sekreterliğinin Teşkilat ve Görevleri, Savunma Sanayii Başkanlığı, Yüksek Askeri Şûranın Kuruluş ve Görevleri, Milletlerarası Andlaşmaların Onaylanmasına İlişkin Usul ve Esaslar, Resmî Gazete hakkında çıkarıldı. 

Kararname içerikleri için aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz...

Bakanlıklara Bağlı, İlgili, İlişkili Kurum ve Kuruluşlar ile Diğer Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 4)

Devlet Denetleme Kurulu Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 5)

Millî Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliğinin Teşkilat ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 6)

Savunma Sanayii Başkanlığı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 7)

Yüksek Askeri Şûranın Kuruluş ve Görevleri Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 8)

Milletlerarası Andlaşmaların Onaylanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 9)

Resmî Gazete Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 10)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.