Bakanlar Kurulu Kararları - 6 Ağustos 2017 Pazar

6 Ağustos 2017 Resmi Gazete'de bakanlar kurulu kararları yayımlandı. Günlük Gazetenin bugünkü sayısında belediye ve bağlı kuruluşlarıyla il özel idareleri hakkında Bakanlar Kurulu Kararı yer arıyor. Karara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bakanlar Kurulu Kararları - 6 Ağustos 2017 Pazar
06 Ağustos 2017 Pazar 10:20

Ağustos ayının ilk haftasonunda yayımlanan Resmi Gazete'de önemli karar ve yönetmelikler yer aldı. 6 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararında belediye ve bağlı kuruluşlarıyla il özel idarelerinin borçlara karşılık verilecek olan vergi gelirleri üzerinden ayrılacak borç hakkında karar bulunuyor.

6 Ağustos 2017 tarihli ve 30146 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı şöyle;

Büyükşehir Belediyeleri, İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bunların Bağlı Kuruluşlarının Borçlarına Karşılık Genel Bütçe Vergi Gelirleri Tahsilat Toplamı Üzerinden Ayrılacak Paylardan Yapılacak Kesintilere İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar


6 Ağustos 2017 tarihli ve 30146 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.