Ekonomi Bakanlığı Personel Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 26 Şubat 2018

Ekonomi Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 26 Şubat 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi Bakanlığı Personel Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı - 26 Şubat 2018
26 Şubat 2018 Pazartesi 10:15

Ekonomi Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 26 Şubat 2018 tarihli ve 30344 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi Bakanlığından:

EKONOMİ BAKANLIĞI PERSONELİ GÖREVDE YÜKSELME VE
UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK
YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 17/10/2014 tarihli ve 29148 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Ekonomi Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinin 6 ncı maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinin (3) numaralı alt bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“3) Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarından veya bu Bakanlıkça izin verilen özel bilgisayar kurslarından ya da yükseköğretim kurumları bünyesindeki eğitim kuruluşlarından bilgisayar işletmenliği sertifikası almış olmak veya bitirdiği okulun ders müfredatında en az iki dönem bilgisayar kullanımıyla ilgili ders aldığını belgelemek,”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Ekonomi Bakanı yürütür.
 


Ekonomi Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


26 Şubat 2018 tarihli ve 30344 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.