Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği
21 Mart 2017 Salı 08:35

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği, bugünkü 21 Mart 2017 tarihli ve 30014 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.


21 Mart 2017 SALI
Resmi Gazete
Sayı : 30014

YÖNETMELİK

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünden:

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ
PERSONEL SİCİL AMİRLERİ YÖNETMELİĞİ

Amaç
MADDE 1 –
(1) Bu Yönetmeliğin amacı, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü merkez ve merkeze bağlı kombina, işletme, fabrika ve depo müdürlüklerinde sözleşmeli statüde çalışan personelin birinci ve ikinci sicil amirlerini düzenlemektir.

Kapsam
MADDE 2 –
(1) Bu Yönetmelik, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğünde, 22/1/1990 tarihli ve 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 3 üncü maddesinin (c) bendi uyarınca sözleşmeli statüde çalışan personeli kapsar.

Dayanak
MADDE 3 –
(1) Bu Yönetmelik, 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile 13/9/1990 tarihli ve 90/915 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Kamu İktisadi Teşebbüsleri Sözleşmeli Personel Sicil ve Başarı Değerlemesi Hakkında Yönetmeliğin 7 nci maddesine dayanılarak hazırlanmıştır.

Sicil amirleri
MADDE 4 –
(1) Bu Yönetmelik kapsamındaki personelin sicil amirleri bu Yönetmeliğin ekinde yer alan EK-1 sayılı cetvelde gösterilmiştir.

Sicile ilişkin usul ve esaslar bakımından uygulanacak mevzuat
MADDE 5 –
(1) Sicile ilişkin usul ve esaslar bakımından 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Kamu İktisadi Teşebbüsleri Sözleşmeli Personel Sicil ve Başarı Değerlemesi Hakkında Yönetmelik hükümleri uygulanır.

Yürürlükten kaldırılan yönetmelik
MADDE 6 –
(1) 29/9/2008 tarihli ve 27012 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği yürürlükten kaldırılmıştır.

Yürürlük
MADDE 7 –
(1) Bu Yönetmelik, yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

Yürütme
MADDE 8 –
(1) Bu Yönetmelik hükümlerini Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü yürütür.
 
Eki için TIKLAYINIZ.
 
Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Personel Sicil Amirleri Yönetmeliği için TIKLAYINIZ.

21 Mart 2017 tarihli ve 30014 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.