Hazine Müsteşarlığı Programcı ve Çözümleyici Kadrolarına Yapılacak Atamalara İlişkin Yönetmelik Yürürlükten Kaldırıldı - 1 Mart 2018

Hazine Müsteşarlığı Programcı ve Çözümleyici Kadrolarına Yapılacak Atamalara İlişkin Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına İlişkin Yönetmelik, bugünkü 1 Mart 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hazine Müsteşarlığı Programcı ve Çözümleyici Kadrolarına Yapılacak Atamalara İlişkin Yönetmelik Yürürlükten Kaldırıldı - 1 Mart 2018
01 Mart 2018 Perşembe 08:51

Hazine Müsteşarlığı Programcı ve Çözümleyici Kadrolarına Yapılacak Atamalara İlişkin Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına İlişkin Yönetmelik, bugünkü 1 Mart 2018 tarihli ve 30347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı)’tan:

HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI PROGRAMCI VE ÇÖZÜMLEYİCİ KADROLARINA
YAPILACAK ATAMALARA İLİŞKİN YÖNETMELİĞİN YÜRÜRLÜKTEN
KALDIRILMASINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

MADDE 1 – 23/3/2002 tarihli ve 24704 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Hazine Müsteşarlığı Programcı ve Çözümleyici Kadrolarına Yapılacak Atamalara İlişkin Yönetmelik yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Hazine Müsteşarlığının bağlı bulunduğu Bakan yürütür.


Hazine Müsteşarlığı Programcı ve Çözümleyici Kadrolarına Yapılacak Atamalara İlişkin Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına İlişkin Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


1 Mart 2018 tarihli ve 30347 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.