Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararı Resmi Gazete'de

Hâkimler ve Savcılar Kuruluna (HSK) Ait Atama Kararı bugünkü yani 7 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. Çok sayıda hakim ve savcının atanacağı yer HSK kararnamesi ile belli oldu. İşte günlük gazetedeki atama listesi...

Hâkimler ve Savcılar Kuruluna Ait Atama Kararı Resmi Gazete'de
07 Nisan 2018 Cumartesi 12:12

7 Nisan 2018 tarihli Resmi Gazete yayımlanması ile çok sayıda hakim ve savcının atanacağı yer belli oldu. Hâkimler ve Savcılar Kuruluna (HSK) Ait Atama Kararının yer aldığı günlük gazetede atama listesi yayımlandı. 

1178 adli yargı hakim ve cumhuriyet savcı adayları ile 58 idari yargı hakim adaylarının ataması gerçekleştirildi. 

Açıklamada "Adli yargı hakm ve cumhuriyet savcı adayları ile idari yargı hakim adaylarının, Hakimler ve Savcılar Kurulunca 19/03/2018 tarihinde yapılan ad çekme sonucuna göre 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanununun 13. maddesi gereğince atanmalarına ilişkin kararnema aşağıda gösterilmiştir." denildi.

Atama listesi içİn TIKLAYINIZ..

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.