HSYK, 83 Hakim ve Savcıyı göreve iade etti - Göreve iade edilen hakim ve savcıların isim listesi

HSYK tarafından 83 hakim ve savcı göreve iade edildi. Hakim ve Savcıların göreve iade edilmesine ilişkin HSYK Kararı, bugünkü 6 Mayıs 2017 tarihli ve 30058 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte göreve iade edilen hakim ve savcıların isim listesi...

HSYK, 83 Hakim ve Savcıyı göreve iade etti - Göreve iade edilen hakim ve savcıların isim listesi
06 Mayıs 2017 Cumartesi 10:50

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 83 hakim ve savcıyı göreve iade etti. HSYK Genel Kurulu tarafından meslekten ihraç edilen hakim ve savcıların itirazları değerlendirmeye alındı. İtirazların değerlendirilmesi sonucunda 83 hakim ve savcının görevlerine iadesine kararı verdi. 

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Kurulunun 04/05/2017 tarihli 2017/681 sayılı kararı ile, haklarında OHAL süresi boyunca meslek çıkarılma kararı verilmiş hakim ve savcıların, meslekten çıkarılma kararına karşı yapmış oldukları itirazları değerlendirmesi sonucu bir kısmının itirazları yerinde görülerek görevlerine iade kararı vermiştir.

İşte HSYK tarafından göreve iade edilen hakim ve savcıların tam isim listesi:

HSYK tarafından göreve iade edilen hakim ve savcıların tam isim listesi için TIKLAYINIZ.

6 Mayıs 2017 Tarihli ve 30058 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.