İş Sağlığı ve Güvenliği Ar-Ge Enstitüsü Başkanlığı Görevleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik

İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 15 Temmuz 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş Sağlığı ve Güvenliği Ar-Ge Enstitüsü Başkanlığı Görevleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik
15 Temmuz 2016 Cuma 07:51

İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 15 Temmuz 2016 tarihli ve 29771 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

15 Temmuz 2016 CUMA

Resmî Gazete

Sayı : 29771

YÖNETMELİK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından:


İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME ENSTİTÜSÜ
BAŞKANLIĞI GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA
YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA
DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 15/7/2015 tarihli ve 29417 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Görev, Yetki ve Sorumlulukları Hakkında Yönetmeliğin 7 nci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “tıp ve mühendislik fakültesi mezunları ile fen-edebiyat fakültelerinin fizik, kimya veya biyoloji bölümü mezunları arasından Genel Müdürün teklifi üzerine” ibaresi “en az lisans mezunları arasından” olarak değiştirilmiştir.

MADDE 2 ‒ Aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “Genel Müdürün teklifi üzerine” ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 3 ‒ Aynı Yönetmeliğin 12 nci maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan “Genel Müdürün teklifi üzerine” ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır.

MADDE 4 ‒ Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 5 ‒ Bu Yönetmelik hükümlerini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı yürütür.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.