MEB Teşkilat ve Görevleri KHK'sı yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı MEB teşkilat ve görevleri hakkında kanun hükmünde kararname ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete'de yayımlandı

MEB Teşkilat ve Görevleri KHK'sı yayımlandı
09 Aralık 2016 Cuma 08:20

Milli Eğitim Bakanlığı, (MEB), Teşkilat ve Görevleri Hakkında KAnun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanın ve KHK'larda değişiklik yapılmasına dair kanun Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Aralık 2016 günü onayladıı MEB KHK kanununda neler var? Detaylar haberimizde. 

76 maddeden oluşan MEB KHK'sında Teşkilatlara yeni kadro ihdasları yapılırken, Mesleki Eğitim Kanunu, YÖK'de yapılan önemli değişiklikler yer alıyor. Aşağıdaki bağlantıdan MEB KHK'sına ulaşabilirsiniz. 


MEB KHK'sını madde madde okumak için TIKLAYINIZ


Etiketler; #meb #khk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.