TC Resmi Gazete - 13 Nisan 2017 Perşembe

13 Nisan 2017 tarihli ve 30037 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Uzman Erbaş Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, Basın İlan Kurumu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılması, Çek Düzenleme ve Çek Hesabı Açma Yasağı Kararlarına ilişkin Tebliğ ve dahası bugünkü T.C Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Günlük Gazete'de hangi karar ve yönetmelikler yayımlandı? İşte detaylar...

TC Resmi Gazete - 13 Nisan 2017 Perşembe
13 Nisan 2017 Perşembe 09:25

13 Nisan 2017 tarihli ve 30037 sayılı Resmi Gazete'de neler var?. Hükümet kararlarının yayımlandığı Günlük Gazete yayımlandı. Bugün Resmi Gazete'de hangi yönetmelik ve kararlar yer alıyor? OHAL kapsamında herhangi bir kararın yayımlanmadığı Resmi Gazete'de Uzman Erbaş yönetmeliğinde değişiklik yapılması, Çek Düzenleme ve Çek Hesabı Açma Yasağı Kararlarına ilişkin Tebliğ ve dahası yer aldı.

Uzman Erbaş Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Basın İlan Kurumu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Beykent Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği, Atıktan Türetilmiş Yakıt, Ek Yakıt ve Alternatif Hammadde Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Çek Düzenleme ve Çek Hesabı Açma Yasağı Kararlarının Bildirilmesine ve Duyurulmasına İlişkin Tebliğ ile  Anayasa Mahkemesi (AYM) Kararı bugünkü, 13 Nisan 2017 Perşembe tarihli T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.


13 Nisan 2017 tarihli ve 30037 sayılı Resmi Gazete 

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Uzman Erbaş Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Basın İlân Kurumu Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Beykent Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği
 
TEBLİĞLER
—  Atıktan Türetilmiş Yakıt, Ek Yakıt ve Alternatif Hammadde Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ
—  Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2011/1)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ (No: 2017/1)
—  Çek Düzenleme ve Çek Hesabı Açma Yasağı Kararlarının Bildirilmesine ve Duyurulmasına İlişkin Tebliğ
 
YARGI BÖLÜMÜ
 
ANAYASA MAHKEMESİ KARARI

—  Anayasa Mahkemesinin 15/3/2017 Tarihli ve E: 2016/165, K: 2017/76 Sayılı Kararı
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri


13 Nisan 2017 tarihli ve 30037 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.