TC Resmi Gazete - 16 Nisan 2017 Pazar

16 Nisan 2017 tarihli ve 30040 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Referandum günü hangi kararlar yayımlandı? Günlük Gazete'de neler var? TC Resmi Gazete ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

TC Resmi Gazete - 16 Nisan 2017 Pazar
16 Nisan 2017 Pazar 10:14

16 Nisan 2017 tarihli ve 30040 sayılı Resmi Gazete yayımlandı. Heyecanla beklenen Referandum günü geldi. Resmi Gazete'de konuya ilişkin bir karar ya da yönetmelik yayımlanmadı. Peki bugünkü Günlük Gazete'de hangi yönetmelik ve kararlar yer aldı?

Hükümet, meclis, cumhurbaşkanı ve başbakan tarafından çıkan kararname, yasa, yönetmelik, genelge gibi kararların yayımlandığı Günlük Gazete, Başbakanlığa bağlı Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanır ve Bilgi İşlem Başkanlığı'nın teknik desteği ile Resmi Gazete Bilgi Sistemi'nce yayımlanır. Resmi Gazete'nin 30040 sayılı yayımı bugün yapıldı. TC Resmi Gazete'de neler var? 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Necmettin Erbakan Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Evde Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği, T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri bugünkü, 16 Nisan 2017 Pazar tarihli T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı.

16 Nisan 2017 tarihli ve 30040 sayılı Resmi Gazete

YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ
 
YÖNETMELİKLER

—  Manisa Celal Bayar Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
—  Necmettin Erbakan Üniversitesi Önlisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik
—  Yüzüncü Yıl Üniversitesi Evde Bakım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
—  Yüzüncü Yıl Üniversitesi Yöresel Gıdalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği
 
İLÂNLAR
a - Yargı İlânları
b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları
c - Çeşitli İlânlar
– T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri

16 Nisan 2017 tarihli ve 30040 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.