TMO GM Memurları Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı

Toprak Mahsulleri Ofisi (GMO) Genel Müdürlüğü Memurları Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı.

TMO GM Memurları Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapıldı
25 Mayıs 2017 Perşembe 09:00

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Memurları Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü 25 Mayıs 2017 tarihli ve 30076 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.


25 Mayıs 2017 PERŞEMBE
Resmi Gazete
Sayı : 30076

YÖNETMELİK

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünden:

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
MEMURLARI DİSİPLİN AMİRLERİ YÖNETMELİĞİNDE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 1 – 5/6/2015 tarihli ve 29377 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Memurları Disiplin Amirleri Yönetmeliğinin ekinde yer alan Ek-1’in Merkez Teşkilatı kısmının “Hukuk Müşaviri”, “Şube Müdürü/Başuzman (Açıklama 2)”, “ Başuzman (Açıklama 3)”  unvanlarına ait satırlar ile aynı ekin açıklamalar kısmında yer alan 2 ve 3 numaralı açıklamalar aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“2- Teftiş Kurulu Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği ya da Daire Başkanlıklarından birine bağlı olarak görev yapan Başuzmanları ifade eder. Teftiş Kurulu Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği ya da Daire Başkanlığının Genel Müdür Yardımcısına bağlı olması durumunda burada görev yapan Başuzmanın Üst Disiplin Amiri bağlı olunan Genel Müdür Yardımcısıdır.”

“3- Müstakil Şube Müdürüne bağlı olarak görev yapan Başuzmanları ifade eder. Müstakil Şube Müdürlüğünün Genel Müdür Yardımcısına bağlı olması durumunda burada görev yapan Başuzmanın Üst Disiplin Amiri bağlı olunan Genel Müdür Yardımcısıdır.”

MADDE 2 – Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 3 – Bu Yönetmelik hükümlerini Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü yürütür.

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Memurları Disiplin Amirleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik için TIKLAYINIZ.


25 Mayıs 2017 tarihli ve 30076 sayılı Resmi Gazete için TIKLAYINIZ.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.