679 Sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesi

679 sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığı'ndan kaç personel ihraç edildi? KHK ile birlikte birçok ilde ve branşta çalışan sağlık personeli ihraç edildi.

679 Sayılı KHK ile Sağlık Bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesi
07 Ocak 2017 Cumartesi 09:05

Olağanüstü Hal'in uzamasının ardından Kanun Hükmünde Kararnameler açıklandı. 679 sayılı KHK ile birçok kurumdan ihraç ve iadeler yaşandı. Sağlık Bakanlığı'na bağlu kurum ve kuruluşlardan doktor, hemşire, hastane personellerinin bulunduğu toplam 838 kişi ihraç edildi. 679 sayılı KHK ile Sağlık bakanlığından ihraç edilenlerin isim listesine ulaşabilirsiniz.

 679 sayılı KHK ile dün çok sayıda personelin ihracı yapıldı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı TSK, TÜİK, BDDK gibi birçok kamu kurum ve kuruluşlarda yapılan ihraçların yanısıra Sağlık Bakanlığında da 838 personel ihraç edildi.

06 Ocak 2017 Resmi Gazete'de yayımlanan 675 sayılı KHK ile kamu kurum ve kuruluşlarına terör örgütü ile bağlantılı olduğu tespit edilenlerin binlerce personelin ihracı yapıldı. Aşağıdaki bağlantıdan, Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isimlerine ulaşabilirsiniz. 


Sağlık Bakanlığı'ndan ihraç edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.