Korona Virüs Kayseri' de Tesbit Edildi Mi ?

Korona Virüs Kayseride'de Tesbit Edildi mi ? korona virüs nedir korona virüs belirtileri nelerdir ? Korona virüs Türkiyeye de sıçradımı? Nasıl Önlem Alınır İşte detaylar..

Korona Virüs Kayseri' de Tesbit Edildi Mi ?
Admin
Admin
05 Mart 2020 Perşembe 18:23

Korona Virüs Kayseri'de Tesbit Edildi Mi ! Hayır!

Korona Virüs Kayseride'de Tesbit Edildi Mi ! korona virüs nedir korona virüs belirtileri nelerdir ? Korona virüs Türkiyeye de sıçradımı? Nasıl Önlem Alınır İşte detaylar..

Kayserili N.Y İsimli vatandaş  60 yaşında idi ve Umre dönüşünde birden bire rahatsızlanan şikayetleri artan vatandaş  hastaneye kaldırıldı artan ateş  öksürük ve nefes kesilmesi şikayeti dolayısıyla Kayseri şehir hastanesine sevk edildive gereken müdahaleler yapıldı

Erkilet hava Limanında korona virüs kaynaklı alınan önlem ler neticesinde umreden dönen 250 kişi kontrolden geçirildibu enada 5 kişi çok yüksek ateş  tesbit edildi ve acil olarak Erkilet Hava Alanına özel kıyafetleriyle iki ambulans sevk edildi sağlık ekibi tarafınca gereken tetkitler başlatıldı

N.Y isimli kadın özel dezenfekte odada gözlem altında tutulmakta hastanede tedirginlik sürüyor Hastane Çalışanları  ve Erkilet Havalimanında tüm çalışanlar maskeye sarıldı.

Kamusaati'nden uyarı: Bazı fake haber siteleri ya da sosyal medya da sürekli yalan ve gerçek dışı haberler gezmektedir.Türkiye'de hiçbir bölgemizde Corona virüsü ile alakalı hiçbir teşhis konulmamıştır.Lütfen Corona Türkiye'de,Virüs şu ilde görüldü gibi asılsız haberlere itibar etmeyiniz.Zaten öyle bir duruma rastlandığında sağlık bakanlığımız gerekli bilgileri bizlerle paylaşacaktır.Kamusaati olarak halkın rahat ve gündelik yaşamlarına devam etmesini şiddetle öneririz.

Kaynak hürriyet.com.tr ve kayserim.net

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel

Etiketler; #korona virüs
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.