MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel, sağlık çalışanları için talepte bulundu

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, "Şifa dağıtmayı insani ve milli bir misyon edinen sağlık çalışanlarımızın ekonomik şartlarında yapısal bir düzenleme talep ediyoruz." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Demirel, sağlık çalışanları için talepte bulundu
13 Mart 2016 Pazar 13:36

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, sağlık çalışanlarının ekonomik şartlarında yapısal düzenleme talep ettiklerini ve Güneydoğu'da görev yapan sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu terör ortamında haklarının iyileştirilmesi gerektiğini bildirdi.

Genel Başkan Yardımcısı Demirel herkesin aklının Güneydoğu'da görev yapan sağlık çalışanlarında olduğunu belirterek "Şifa dağıtmayı insani ve milli bir misyon edinen sağlık çalışanlarımızın ekonomik şartlarında yapısal bir düzenleme talep ediyoruz. Gerek iklim gerekse siyasi koşulların daha çetin olduğu Güneydoğu bölgemizde çalışan personelin 'sürgün' algısından kurtarılması lazımdır. Söz konusu algının değişmesi, değiştirilmesi için atılacak tüm müspet adımların destekçisi olacağımızı da sorumlulukla ifade ediyorum. Ülkemizin her bir köşesinde şifa dağıtan, alın teri döken sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı yürekten tebrik ederim." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.