Sağlık Bakanlığından öğrencilere bedava bisiklet dağıtacak

Sağlık Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören öğrencilere çocukluk obezitesini azaltmak ve sağlıklı yaşamı teşvik kapsamında 65 bin öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtılacak.

Sağlık Bakanlığından öğrencilere bedava bisiklet dağıtacak
18 Nisan 2016 Pazartesi 10:04

Sağlık Bakanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda ilkokul ve ortaokulda öğrenim gören öğrencilere  çocukluk obezitesini azaltmak ve sağlıklı yaşamı teşvik kapsamında 65 bin öğrenciye ücretsiz bisiklet dağıtılacak. Bisiklet verilecek öğrenciler, okul müdürü ile 2 öğretmenden oluşan heyet tarafından belirlenecek.
Bakanlığın dağıtacağı bisikleti verirken  bisikleti olmayan, ailesi tarafından bisiklet alabilecek maddi durumu bulunmayan, dersler ve genel durum itibarıyla diğer öğrencilere örnek teşkil eden, sağlıkla ilgili öğrenci kulübünde veya faaliyetlerde yer alan öğrenciler arasından seçim yapılacak. Bu kapsamda belirlenecek öğrenciler için bu yıl yaklaşık 300 bin bisiklet dağıtımı yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.