Sağlık çalışanlarına yıpranma payı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarına yıpranma payı, fiili hizmet zammı ve hekimlerin emeklilik haklarının iyileştirilmesiyle ilgili düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Sağlık çalışanlarına yıpranma payı
03 Mart 2016 Perşembe 09:31

2016 yılı merkezi Yönetim Bütçesiyle ilgili bir konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mecliste yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarına yıpranma payı, fiili hizmet zammı ve hekimlerin emeklilik haklarının iyileştirilmesiyle ilgili düzenleme çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Müezzinoğlu konuşmasında,

"Değerli arkadaşlar, insan kaynağımızda da çok ciddi artışlar sağladık. Sadece artış sağlamadık, dağılımda da adaleti temin etme gayreti içinde olduk. Bakınız, 2002 yılında, hizmet alımı dahil, 256 bin çalışanımız var iken bu rakamı 2015 yılında 568 bine ulaştırdık. Sağlık çalışanlarımıza yıpranma payı, fiili hizmet zammı ve hekimlerimizin emeklilik haklarının iyileştirilmesiyle ilgili düzenleme çalışmalarını sürdürüyoruz, önümüzdeki günlerde inşallah huzurlarınıza getirmeyi hedefliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.