Yeni KHK ile Sağlık Bakanlığı Göreve İade Edilenlerin İsim Listesi

29 Mart 2017 tarihli Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yeni KHK yayımlandı. 688 sayılı KHK ile kamu kurumundan ihraç edilen çok sayıda personel göreve iade edildi. Sağlık Bakanlığı'ndan göreve iade edilenlerin isimlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni KHK ile Sağlık Bakanlığı Göreve İade Edilenlerin İsim Listesi
29 Mart 2017 Çarşamba 23:00

Olağanüstü Hal Kapsamında çıkarılan Kanun hükmünde Kararname'lere bir yenisi daha eklendi. Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sonrasında Resmi Gazete Mükerrer Sayısında 688 sayılı Yeni KHK yayımlandı. Yeni KHK ile birlikte kamuda 416 kişi görevlerine iade edildi. Sağlık Bakanlığı'ndan kaç kişi göreve iade edildi? İşte detaylar.

Sağlık Bakanlığı'ndan 83 kişi göreve iade edildi. Doktor, hemşire, hizmetli ve ebe personellerinden 83 kişi göreve iade edildi.  Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Sağlık Bakanlığı göreve iade edilenlerin isimlerine ulaşabilirsiniz. 

Sağlık Bakanlığı Göreve İade edilenlerin isim listesi için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.