9. Kardelen Futbol Turnuvası'nda şampiyon belli oldu

Eğitim-Bir- Sen Adana Şubesi'nin her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Kardelen Futbol Turnuvası sona erdi. 27 Takım Eğitim-Bir-Sen Kupası için yarıştı.

9. Kardelen Futbol Turnuvası'nda şampiyon belli oldu
10 Mayıs 2018 Perşembe 09:10

Eğitim-Bir- Sen Adana Şubesi'nin her yıl düzenlediği ve artık geleneksel hale gelen Kardelen Futbol Turnuvası sona erdi.

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen turnuvaya eğitim camiasından yönetici ve öğretmenlerin oluşturduğu 27 takım kayıt yaptırdı. 7 Nisan ‘da başlayan Geleneksel 9.Kardelen Futbol Turnuvası'nda Doğankent Ümmügülsüm Hilmi Cananoğlu Ortaokulu şampiyon oldu ve kupaya ulaştı. 

Birbirinden heyecanlı 56 karşılaşmanın oynandığı turnuvada her maç adeta final havasında geçti.

Doğankent Ümmügülsüm Hilmi Cananoğlu Ortaokulu'nun şampiyon olduğu turnuvada ikinci İmamoğlu EBS, üçüncü ise Yüreğir Fatin Rüştü Zorlu Ortaokulu oldu. Turnuva sonunda başarılı olan takımlara kupaları ve madalyaları verildi. 

Turnuvanın gol kralı  şampiyon takımın kaptanlığını yapan futbolcusu İsmail Ünüvar olurken, en centilmen futbolcu ise Yüreğir Anadolu Ortaokulu'nun kaptanı Umut Can seçildi. 

Final müsabakası ve ödül törenine Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın, Memur-Sen ve Eğitim-Bir- Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, sendikanın şube ve ilçe yönetimleri ile sendika üyeleri ve aileleri katıldı.

Şampiyon olan takımı kutlayan Başkan Mehmet Sezer; “Örgütlü hareket etmenin örneğini sergileyen Eğitim-Bir-Sen Adana Şube üyeleriyle, sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu en güzel şekilde gösteren tüm turnuva katılımcılarına teşekkür etti”
 


Etiketler; #eğitim bir sen
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.