Ahmet Gündoğdu: "Bizim medeniyetimizde hak vardır, adalet vardır, özgürlük vardır”

Memur-Sen Onursal Başkanı Ahmet Gündoğdu, 'İslam Dünyasında Sendikacılık' Sempozyumunda önemli açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, İslam dünyasındaki ölümlerin ve kıyımları bahsederek, "Mazlumun acısını daha fazla artırıyorsa, kıyımların ölümlerin bir çoğu Müslüman coğrafyalarda yaşanıyorsa artık ‘biziz’ demeliyiz ve bulunduğumuz yerden harekete geçmeliyiz" dedi.

Ahmet Gündoğdu: "Bizim medeniyetimizde hak vardır, adalet vardır, özgürlük vardır”
15 Ekim 2016 Cumartesi 12:51

Memur-Sen Onursal Başkanı ve TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu, "İslam Dünyasında Sendikacılık" isimli Uluslararası Sempozyumda önemli açıklamalarda bulundu.  İslam dünyasındaki zulüm ve kıyımları hatırlatan Gündoğdu, "Dünyadaki enerji politakaları, mazlumun acısını daha fazla artırıyorsa, kıyımların ölümlerin bir çoğu Müslüman coğrafyalarda yaşanıyorsa artık ‘biziz’ demeliyiz, ve bulunduğumuz yerden harekete geçmeliyiz." şeklinde konuştu.

Sağlık-Sen eski genel başkanı ve AK Parti Milletvekili Mahmut Kaçar, Toç-Bir-Sen eski genel başkanı ve AK Parti Milletvekili Ali Timur Taşkın, Eğitim-Bir-Sen’in kurucusu ve AK Parti Milletvekili Yusuf Beyazıt, AK Parti Milletvekilileri; Yılmaz Tezcan, Ayla Kafkas, Vedat Bilgin, Hüseyin Gülsüm ve Aydın Ünal'ın katıldığı sempozyumda konuşan Ahmet Gündoğdu, önemli açıklamalarda bulundu.



Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) ve İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) tarafından İstanbul’da düzenlenen "İslam Dünyasında Sendikacılık" Uluslararası Sempozyumu 2.gününde yoğun katılımla devam etti. Sempozyuma katılan, Memur-Sen Onursal Başkanı ve TBMM İdari Amiri Ahmet Gündoğdu yaptığı konuşmada, Memur-Sen’in kurucu genel başkanı Akif İnan’a Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başladı. Gündoğdu, “Memur-Sen bugün gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizi ağırlıyor. Emeğin, kardeşliğin, göz yaşının sınırlarının olmadığını bir kez daha tüm dünyaya gösteriyor” dedi.

Bizden gibi gözükenler, bizden olan ne varsa yakıp yıkmaya kalkıştı

15 Temmuz kanlı darbe kalkışmasında FETÖ'cü hainlerin işgal devletlerin bile hedef almadığı TBMM'yi hedef aldığını ifade ederek, "15 Temmuz gecesi, ‘Düşmanın en tehlikelisi sizden gözüküp de sizden olmayandır’ sözünü bir kez daha anladık. Bizden gibi gözükenler, bizden olan ne varsa yakıp yıkmaya kalkıştı. İşgal kuvvetlerinin bile hedef almadığı meclisimizi hedef alarak, milletimizin iradesini vesayet altına almaya çalıştılar" açıklamasında bulundu.

Türk Milleti demokrasinin tarihini yazdı

Milletin vesayetçilere, ‘Ey vesayetçiler, artık darbenin ayak seslerini duyduğunda kaçan millet yok” dediğini belirten Gündoğdu, “”Türk milleti demokrasinin tarihini yazdı” şeklinde konuştu. 



Kıyımlar, ölümler Müslüman coğrafyasında yaşanıyor. Artık 'Biziz' demeliyiz

Gündoğdu sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Biz hangi dilden, hangi ırktan hangi dinden olursa olsun hiçbir şekilde bir haksızlığın hak olarak görünmesine göz yumamayız. Böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için, Onursal Başkanlığını yapmaktan gurur duyduğum büyük Memur-Sen ailesine şükranlarımı sunuyorum. Gönül coğrafyamızdan ülkemize gelen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Türkiye ve Türkiye gerçeklerini, Türkiye’deki Erdoğan bakışının sadece Türkiye’yle sınırlı olmadığını görmenizi istirham ediyorum. Dünyadaki enerji politakaları, mazlumun acısını daha fazla artırıyorsa, kıyımların ölümlerin bir çoğu Müslüman coğrafyalarda yaşanıyorsa artık ‘biziz’ demeliyiz, ve bulunduğumuz yerden harekete geçmeliyiz.” 

AK Parti Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi: "Bizim medeniyetimizde hak vardır, adalet vardır, özgürlük vardır"

 AK Parti Milletvekili ve Memur-Sen Eski yönetim kurulu üyesi Hüseyin Tanrıverdi, "Bu sempozyum İslam dünyasındaki sendikacılığın sorunlarını çözecek ve vahşi emperyalizmin oyunlarını bozacaktır. Bu çalışmaların geleceğe yönelik çok yararlı olacağının altını çizmek istiyorum.  Bizim medeniyetimizde hak vardır, adalet vardır, özgürlük vardır" diyerek Memur-Sen'i İslam dünyasındaki eksikliği tamamlamak üzere harekete geçtiği için kutladı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah müslümanlara birlik ve basiret nasip etsin.