Eğitim-Bir-Sen'den 'Zaferin Öyküsü'

Eğitim-Bir-Sen Adana 1 No’lu Şube, sendikal mücadelenin ve ardından gelen yetkili sendika olma başarısının öyküsünü kitaplaştırmayı kararlaştırdı. Kitaba katkıda bulunmak isteyen üyeler, duygu ve düşüncelerini 15 Mayıs 2017 tarihine kadar ebsadanakitap@gmail.com e-posta adresine gönderebilecek.

Eğitim-Bir-Sen'den 'Zaferin Öyküsü'
10 Mayıs 2017 Çarşamba 15:52

Eğitim-Bir-Sen Adana 1 No’lu Şube, sendikal mücadelenin ve ardından gelen yetkili sendika olma başarısının öyküsünü kitaplaştırmayı kararlaştırdı. En yakın sendikaya 3 bin 44 fark atarak büyük bir başarı örneği gösteren ve yetki bayrağını yükseğe diken Şube, mücadelenin, azmin ve zaferin öyküsünü kitaplaştıracak.

Şube Başkanı Mehmet Sezer, bu projeyi emeğin, alın terinin ve kazanılan hakkın hatırlanması ve gelecek nesillere aktarılması adına üyeleri ile birlikte gerçekleştirmek istediklerini ifade ederek, kitabın, yayınlandığında zaferlerini anlatan yazılı bir kaynak, yapılanların, yaşananların ispatı ve geçmişe bir vefa olacağını, geleceğe ise ışık tutacağını söyledi.

“Bu hakkın elde edilmesinde sendikamızın kuruluşundan bugüne kadar görev alan, mücadele eden binlerce dava arkadaşımızın emeği ve alın teri var” diyen Sezer, “Bu takımın içinde sen de varsın” diyerek tüm üyelerini kitaba katkı vermeye çağırdı.

Kitaba katkıda bulunmak isteyen üyeler, duygu ve düşüncelerini 15 Mayıs 2017 tarihine kadar ebsadanakitap@gmail.com  e-posta adresine gönderebilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.