Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kaya: Yardımcı doçent isminin değişimi...

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kaya, yardımcı doçentlik ile ilgili yapılan değişiklik için "Bu türbine oynamaktır. Palyatif bir çözümdür. "dedi.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kaya: Yardımcı doçent isminin değişimi...
27 Şubat 2018 Salı 16:52

Eğitim-Bir-Sen Bursa 2 No’lu Şube, divan toplantısını geniş katılım ile gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Şube Başkanı İlyas Kaya, “Dün olduğu gibi, bugün de yarın da hainlere, teröristlere, iş birlikçilere, yerli tetikçilere fırsat vermeyecek, meydanları onlara teslim etmeyecek, alanlarda hadlerini bildireceğiz. İhaneti, hainleri unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Şube Başkanı Kaya, YÖK’ün üniversite reformu olarak Meclis’e sunduğu taslakta bilim üretecek bir çözüm göremediklerini belirterek “Yrd. Doç. ismi değişince bilime ne katkısı oluyor. Bu türbine oynamaktır. Palyatif bir çözümdür. Doçentlik için yeni getirilen sistem, zaten çok fazla olan Rektör saltanatını daha da artıracaktır” diye konuştu.

Teşkilata emeği geçenlere teşekkürlerini sunan Kaya, konuşmasını “Umut ediyoruz ki, Türkiye’nin üniversiteleri marka değeri yüksek bilim merkezleri olacak ve dünyada adından söz ettirecektir.” sözleri ile bitirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.