''Erdoğan, Tanzimat ile alınan devleti tekrar millete döndürmüştür''

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube tarafından, Milletvekili Metin Külünk’ün de katıldığı bir program düzenlendi. Programda konuşan Külünk, “Erdoğan, Tanzimat ile birlikte milletten alınan devleti, tekrar millete döndürmüştür.'' dedi.

''Erdoğan, Tanzimat ile alınan devleti tekrar millete döndürmüştür''
15 Nisan 2017 Cumartesi 12:50

Eğitim-Bir-Sen İstanbul 4 No’lu Şube, Milletvekili Metin Külünk’ün de katıldığı bir program düzenledi. Tuzla Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen program, Şube Başkanı Talat Yavuz’un selamlama konuşmasıyla başladı.

Şube alanında bulunan tüm ilçelerde üyelerle biraya geldiklerini belirterek, “Özellikle Türkiye’nin şu anki gündemi olan referandumu konuştuk. Çok sayıda milletvekili, belediye başkanı, siyaset adamını konuk ettik. Üyelerimiz oylayacağımız maddeleri bizzat konunun muhataplarından dinlediler. Özellikle programları tertip eden ilçe temsilciliklerimize, programlara katılan üyelerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Erdoğan’ın merkez odaklı millet olmanın önünü açığını ifade ederek, “Erdoğan, Tanzimat ile birlikte milletten alınan devleti, tekrar millete döndürmüştür. İçinden geçtiğimiz dönem çok önemlidir. Yürümek zorundayız.  Önümüzde Ümit Burnu’na çıkacak Türkiye var, Aden Körfezi’ni gören bir İstanbul var, dünyanın en stratejik enerji üssü Türkiye var. Mesele basit bir hükûmet değişikliğinden öte bir beka meselesidir. Bunu görmeli ve iyi idrak etmeliyiz” şeklinde konuştu.

Programa Şube Başkan yardımcıları Gökay Yılmaz, ve Bilal Duran, Tuzla Temsilcisi Metin Çangır, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aliresioğlu, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı da katıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.