İsmail Konçuk: "Suç ve günah asla gizli kalmaz, kul hakkı affedilmez"

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Konçuk, mülakat ile memur alımı konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Konçuk, mülakatla alım ile ilgili, " Suç ve günah asla gizli kalmaz, kul hakkı affedilmez" dedi.

İsmail Konçuk:  "Suç ve günah asla gizli kalmaz, kul hakkı affedilmez"
15 Ekim 2016 Cumartesi 12:27

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, kamuya mülakat ile memur alımı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Konçuk yaptığı değerlendirmede, "Hangi mevki ve makamda olursa olsun tüm kamu çalışanlarına tavsiyem, hiç kimsenin tetikçiliğini yapmamalarıdır. Kul hakkı er veya geç çıkar." şeklinde konuştu.

Suç ve günah asla gizli kalmaz

Mülakat ile memur alımı konusunda açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Konçuk, "Daha önce yapılan müdürlük mülakatlarında hazırlanmış torpil listeleri üzerinden puanlar verildiğini açıklamış ve isimler de vermiştik. Şu yaşadığımız olaylar bazı menfaat gruplarını birbirini satmak durumunda bırakabilir. Suç ve günah asla gizli kalmaz, kul hakkı affedilmez." dedi.

 Allah hiç kimseyi adaletten ayırmasın

İsmail Konçuk, kimsenin adaletten ayrılmaması gerektiğini ifade ederek, "Aslan gibi insanların geleceğini çalarak, kirli bir gelecek planlayanlar gün gelecek kendilerini kurtarmak için tüm tezgahları açıklayacaktır.Duam kul hakkı yemeyi hastalık haline getirmiş, kamudaki tüm mikropların bir an önce açığa çıkmasıdır. Allah hiç kimseyi adaletten ayırmasın." şeklinde konuştu. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.