Karataş: İdeolojik sendikacılık yapmıyoruz

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube Başkanı Mustafa Karataş, ideolojik sendikacılık yapmadıklarını kaydederek, “Doğrudan, güzelden yana olan tavrımızı sürdürmekte kararlıyız. Her zaman hakkın, hukukun, adaletin tarafındayız” dedi.

Karataş: İdeolojik sendikacılık yapmıyoruz
19 Nisan 2017 Çarşamba 14:59

Eğitim-Bir-Sen Erzurum 2 No’lu Şube yöneticileri, Tekman’da görev yapan eğitim çalışanlarını ziyaret etti. İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Sefil ile bir araya gelerek ilçenin eğitim durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunan Şube yöneticileri, daha sonra okulları ziyaret ederek eğitim çalışanlarıyla görüştü.

Şube Başkanı Mustafa Karataş, yoğun bir çalışma sürecinde olduklarını belirterek, “Çalışmalarımızı insan odaklı olarak sürdürüyoruz. Yaptığımız işi, milletimize hizmet etmenin bir aracı olarak görmekteyiz” dedi.

Eğitim ortamlarının geliştirilmesi ve öğrencilerin daha iyi, daha güzel, daha erdemli insanlar olarak yetiştirilmeleri hususunda azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Karataş, ideolojik sendikacılık yapmadıklarını kaydederek, “Doğrudan, güzelden yana olan tavrımızı sürdürmekte kararlıyız. Her zaman hakkın, hukukun, adaletin tarafındayız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.