Kayseri Öz Taşıma İş bölge başkanı Ahmet Özdemir'den İşçilere Çifte Bayram Hediyesi

Kayseri Öz Taşıma İş bölge başkanı Ahmet Özdemir'den İşçilere Çifte Bayram Hediyesi Kayseri Ulaşım Aş ile KHK kanun hükmünde kararname ile tşerondn kadroya alınan personeller için sözleşme görüşmeleri olumlu sonuçlanmış olup KHK'lı tüm personel sözleşmeye dahil edilmiştir Detaylar Haberde..

Kayseri Öz Taşıma İş bölge başkanı Ahmet Özdemir'den İşçilere Çifte Bayram Hediyesi
Kamusaati
Kamusaati
25 Temmuz 2020 Cumartesi 12:19

Kayseri Öz Taşıma İş bölge başkanı Ahmet Özdemir'den İşçilere Çifte Bayram Hediyesi

Daha once Kayseri Ulaşım Aş de yapmış olduğu sözleşmelerle işçinin yüzünü güldüren hak iş konfederasyonuna bağlı öz taşıma iş sendikası kayseri bölge başkanı Ahmet Özdemir yine bir başarı hikayesine imza atarak Kurban Bayramı öncesi üyelerinin yüzünü güldürdü. KHK sözleşmesinin bitmesinden sonra KHK lı personelleri kendi sözleşmesine geçirmek için gece gündüz çalışan ve mutlu sona ulaşan başkan üyelerine mutlu haberi verdi. Kayseri Ulaşım Aş ile KHK kanun hükmünde kararname ile tşerondn kadroya alınan personeller için sözleşme görüşmeleri olumlu sonuçlanmış olup KHK'lı tüm personel sözleşmeye dahil edilmiştir
 
Geçtiğimiz aylarda Kayseri büyükşehir belediyesi iştiraki olarak faliyet gösteren ve bünyesinde yaklaşık 1500 işçiyi istihdam eden Kayseri Ulaşım A.ş. ile Hak-İş konfederasyonuna bağlı Öz Taşıma İş Sendikası arasında bir süredir devam eden Toplu-İş Sözleşme görüşmeleri işçi ve işveren tarafını mutlu edecek anlaşma ile sonuçlanmıştı.
Kayseri Öz Taşıma İş bölge başkanı Ahmet Özdemir'in yoğun girimleri ve çabaları sonucu şirketten KHK ile kadroya alınan personele de ek protokal imzalayarak onlarada kurban bayramı öncesi çifte bayram yaşattı.
Başkan Ahmet Özdemir Yaptığı Açıklamada;

Değerli üyelerimiz 30.06.2020 Tarihine kadar olan KHK Sözleşmesi sona ermiştir.

01.07.2020 tarihinden itibaren 01.11.2019 Tarihinde imza altına alınan mevcut işyeri sözleşmemize dahil edilmeniz konusunda bir süredir görüşmelerimiz devam etmekteydi.
22.07.2020 Tarihinde ek protokol Şirketimiz ve Sendikamızca imzalanarak  01.07.2020 Tarihinden itibaren mevcut işyeri sözleşmemize dahil edildiniz.

Mevcut sözleşmemizin 44. Maddesinde bulunan KHK. Dışı personelin 6. Ayda almış olduğu 16 günlük ikramiyeden faydalanamadığınız için ek Protokol’e eklenerek sizlerede ödenmesi konusunda Şirketimiz ile anlaşma sağlanmıştır. 16 günlük akdi ikramiyelerimiz Kurban Bayramı’na Kadar tarafınıza ödenecektir.

Böylesine zor bir döneme tesadüf eden Sözleşme görüşmeleri sırasında gösterdiğiniz sabır için Siz değerli üyelerimize, kontrolü normalleşme döneminde 17.07.2020 tarihinde yeniden başlayan sözleşme görüşmelerini yapıcı ve hızlı bir şekilde bitirmek için elinden gelen gayreti gösteren Şirketimize ve Sendika Temsilcisi arkadaşlarıma teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Siz üyelerimize Sözleşme Kitapçığı dağıtılacak ve Sözleşme Bilgilendirmesi temsilcilerimiz tarafından yapılacaktır.

Hayırlı olmasını temenni eder;
İyi Bayramlar dileriz.

Öz Taşıma İş Sendikası
Bölge Başkanı
Ahmet ÖZDEMİR
 

Bu haber 221,049 defa okundu


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.