2017 İSG 1.Dönem sınav sonuçları açıklandı ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi

29 Nisan 2017 Cumartesi İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı) 1.Dönem Sınavı sonuçları bugün açıklanacak. ÖSYM Sınav takvimine göre İSG sonuçları 18 Mayıs 2017 tarihinde belli olacak. İSG 1. Dönem Sonuçları ve ösym sonuç açıklama sistemi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

2017 İSG 1.Dönem sınav sonuçları açıklandı ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi
18 Mayıs 2017 Perşembe 15:20

2017 İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı, 29 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşti. Binlerce adayın katıldığı İSG sınav sonuçları merak ediliyor. ÖSYM İSG sonuçlarını açıkanı.  İSG 1. Dönem sınav sonuçları gün içerisinde sonuçları, ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden erişilebilecek. Sonuçlar açıklandığı an aber sonunda yer alan bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

Sınav Sonucunuzu Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ

AİS Nedir?

Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ÖSYM tarafından geliştirilen bir uygulamadır. ÖSYM tarafından yapılan sınavlara giren adaylara hizmet veren Ais, birçok kolalylık sağlamaktadır. Adaylar Ais üzerinden,  sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgeleri ile ilgili bilgilerini sorgulayabiliyor. 

Adaylar günün her an ve her saatinde Ais sınav sorgulama veya ais sınav giriş belgesi sorgulama gibi işlemleri rahatlıkla yapabiliyorlar.

AİS'e girmek için TIKLAYINIZ

AİS anlam olarak; Üniversiteye veya diğer sınavlara katılacak olan adayların ÖSYM’ye yapacakları her türlü sınav giriş yerleri, bireysel sınav başvurusu, sınav giriş belgesi ve sınav sonuçlarını öğrenme, tercih işlemleri ile kayıt bilgilerini görüntüleme ve takip İşlemleri gibi günün her hangi saatinde, internet bağlantısının olduğu her yerden T.C. Kimlik / Y.U. Numarası ve adayın kendi belirlediği şifre bilgileri ile Aday İşlemleri Sistemine giriş yaparak yararlandıkları sistem olarak açıklanmaktadır.

ÖSYM İSG Sonuçlarını Görüntülemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.