2017 KPSS Eğitim Bilimleri Konu-Soru Dağılımı

KPSS Eğitim Bilimleri Soru dağılımı merak ediliyor. Hangi konudan kaç soru çıkacak? 21 MAyıs 2017 KPSS A Grubu Lisans ve Eğitim Bilimleri Sınavı ile ilgili merak edilenlere kamusaati.com adresimizden ulaşabilirsiniz.

2017 KPSS Eğitim Bilimleri Konu-Soru Dağılımı
15 Mayıs 2017 Pazartesi 12:40

KPSS Eğitim Bilimleri Konu-Soru Dağılımları merak ediliyor. Yüzbinlerce aday 21 Mayıs 2017 Pazar günü kamu kurum ve kuruluşlarında memur olabilmek için KPSS Eğitim Bilimleri sınavına girecek. 21 Mayıs Pazar günü tek oturum şeklinde yapılacak KPSS Eğitim Bilimleri konu dağılımları neler? İşte 2017 Eğitim Bilimleri Soru dağılımı haberimizde.

21 Mayıs 2017 Pazar günü adaylar, sabah oturumunda KPSS Lisans Genel Kültür Genel Yetenek sınavına girecek.Öğlen yapılacak oturumda ise KPSS Eğitim Bilimleri sınavı gerçekleşecek. Peki pazar günü yapılacak KPSS'de hangi konulardan kaçar soru gelecek. KPSS ile ilgili detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz. 

Yüzbinlerce adayın isteğe bağlı olarak gireceği KPSS Eğitim Bilimleri sınavı tek oturum şeklinde 21 Mayıs 2017 Pazar öğleden sonra gerçekleşecek.

Adaylar Eğitim Bilimleri Sınavı'nda 80 soruya yanıt verecek. Sınava girecek adaylar hangi konudan kaç soru sorulacağını merak ediyor. Kamu Saati olarak Eğitim Bilimleri Soru Dağılımlarını sizler için derledik.

Gelişim Psikoloji 12 soru

Öğrenme Psikolojisi  16 soru

Öğretim Yöntem ve Teknikleri 16 soru

Program Geliştirme 4 soru

Sınıf Yönetimi 4 soru

Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı 4 soru

Ölçme ve Değerlendirme 12 soru

Rehberlik ve Özel Eğitim 12 soru

2017 KPSS Güncel Bilgiler için TIKLAYINIZ


2017 KPSS ile ilgili en güncel haberlerden anında bilgi almak isterseniz Kamu Saati uygulamamızı indirebilir ve mobil cihazlarınıza yükleyebilirsiniz. Ayırca sosyal medya hesaplarından Kamu Saati Facebook ve Twitter hesaplarımızı takip ederek güncel haberlere ulaşabilirsiniz.

Kamu Saati Facebook sayfasını Beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter hesabını takip etmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati mobil uygulamayı indirmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Korkmaz - 6 yıl önce
Kitapçıktaki ders sıralamalarını yazar mısınız? Örneğin; ılk 20 soru Gelişim Psikolojisi gibi...