2017 MEB MTSKS-2 Ehliyet Sınavı saat kaçta yapılacak? MTSK Soru Dağılımı

MEB MTSK sınavı yarın yani 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek. Ehliyet sahibi olmak isteyen binlerce aday sınav saatini merak ediyor. Peki MTSKS'de hangi konudan kaç soru çıkacak? İlk Yardım, Trafik ve Çevre,, Araç Tekniği, Trafik Adabı Dersi soru sayısı ile ilgili merak edilenler kamusaati.com adresimizde.

2017 MEB MTSKS-2 Ehliyet Sınavı saat kaçta yapılacak? MTSK Soru Dağılımı
19 Mayıs 2017 Cuma 12:45

Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınavı 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü gerçekleşecek. MTSK-2 Sınavı saat kaçta başlayacak? Ehliyet sınavında adaylar hangi konudan kaçar soru çözecekler. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel MTSK Sınavı ile ilgili merak edilenler haberimizde.

2017 MEB MTSK-2 Sınavı Saat Kaçta Başlayacak?

MTSK, 20 Mayıs 2017 Cumartesi - Saat: 14: 00'de gerçekleşecek. Sınavda K, L, M, N türlerinde kitapçık kullanılacaktır. Adayların kitapçık türü cevap kâğıdında kodlu olarak yer almaktadır. Grup; 2015 yılı ve daha önce MTSK’ya kayıtlı olan kursiyerlere MTSKS’nin bütün sertifika sınıflarında teorik derslerin yazılı sınavlarında sorulacak soru sayısı ve sınav süresi Tablo-1/A’da gösterilmiştir.

Tablo-1/A MTSKS Sertifika Türü-Dersler-Soru Sayıları- Süre

Bütün sertifika sınıflarında

İlk Yardım Dersi

Trafik ve Çevre Dersi

Araç Tekniği Dersi

Toplam Soru Sayısı

Sınav Süresi

13

27

10

50

60 dakika

Grup; 2016 yılından itibaren MTSK’ya kayıtlı olan kursiyerlere MTSKS’nin bütün sertifika sınıflarında teorik derslerin, yazılı sınavlarında sorulacak soru sayısı ve sınav süresi Tablo-1/B’de gösterilmiştir.

Tablo-1/B MTSKS Sertifika Türü-Dersler-Soru Sayıları- Süre

Bütün sertifika sınıflarında

İlk Yardım Dersi

Trafik ve Çevre Dersi

Araç Tekniği Dersi

Trafik Adabı Dersi

Toplam Soru Sayısı

Sınav Süresi

12

23

9

6

50

60 dakika

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.