'2017-TUS Sonbahar Dönemi' sınav giriş yerleri - ÖSYM sorgula öğren

ÖSYM'nin düzenlediği 27 Ağustos 2017-TUS Sonbahar Dönemi için adayların sınav yerleri belli oldu. ÖSYM sınav giriş belgesi sorgulama ekranı haberimizde...

'2017-TUS Sonbahar Dönemi' sınav giriş yerleri - ÖSYM sorgula öğren
17 Ağustos 2017 Perşembe 19:30

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2017-TUS) Sonbahar Dönemi 27 Ağustos'ta yapılacak. ÖSYM bu sınava girecek olan adayların giriş belgelerini erişime açtı. 

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruda, "2017-TUS Sonbahar Dönemi"nin 27 Ağustos 2017'de yapılacağı, adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi'ni, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinebilecek.

Sınav giriş belgelerine ulaşmak için TIKLAYINIZ..

Ayrıca, duyuruda 2017 TUS Sonbahar Dönemi Temel Tıp Bilimleri Testi'nin saat 10.00'da, 2017 TUS Sonbahar Dönemi Klinik Bilimleri Testi'nin de saat 14.30'da başlayacağı belirtildi. Adayların sınav başlama saatinden 15 dakika önce sınav binalarına alınma işlemlerinin tamamlanacağı vurgulandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.