2017 YDS İlkbahar dönemi sınavında 15 dakika mağduru olmayın

2 Nisan 2017 YDS ilkbahar dönemi sınavına az bir zaman kaldı. Sınav yerleri ise bugün açıklandı. ÖSYM internet sitesinden 15 dakika uyarında bulundu.

2017 YDS İlkbahar dönemi sınavında 15 dakika mağduru olmayın
23 Mart 2017 Perşembe 15:46

2017 YGS sınavında bazı adaylar 15 dakika kuralı nedeniyle mağdur oldu. 2 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Yabancı Dil Sınavı'nda da (YDS) aynı uyarı yapıldı.

YDS sınav yerlerini öğrenmek isteyen adaylar ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden sınav yerlerine bakmaya başladı. TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yapan adaylar sınav giriş belgesi sekmesine tıkladığında bir uyarı ile karşılaştı.

ÖSYM, adaylara 'Sınav binasına en geç sınav başlangıç saatinden 15 dakika öncesinde giriş yapınız. Bu süreden sonra sınav binasına giriş yapılamayacaktır.' uyarısında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.