2017 YDS İlkbahar Sonuçları sorgula öğren

YDS İlkbahar Dönemi sonuçları açıklandı. 2 Nisan 2017 PAzar günü yapılan Yabancı Dil Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından saat kaçta açıklanacak? ÖSYM sonuc.osym.gov.tr üzerinden adaylara sonuçları açıklayacak. 2017 YDS ile ilgili en güncel bilgiler kamusaati.com adresimizde.

2017 YDS İlkbahar Sonuçları  sorgula öğren
20 Nisan 2017 Perşembe 15:30

Yılda 2 defa yapılan Yabancı Dil Sınavı (YDS)  İlkbahar Dönemi Sınavı 2 Nisan 2017 tarihinde yapılmıştı.Saat 9.30'da başlayıp 3 saat süren YDS sınavı sonrasında adaylar sonuçları beklemeye başladı. 2017 YDS İlkbahar Sınavı sonuçları açıklandı.YDS sonuçları ile ilgili en güncel haberler sayfamızda. 

Yılda ilkbahar ve sonbahar olmak üzere iki defa uygulanan YDS sınavının sonbahar dönemi 4 Eylül 2016, ilkbahar dönemi ise 2 Nisan 2017  tarihinde yapıldı. Adaylar 180 dakika boyunca YDS Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Yunanca dillerinden sınava girdi. Dil bilgisi, sözcük bilgisi, çeviri ve okuduğunu anlama sorularından oluşan 80 soruluk sınav sonrasında YDS sonuçları beklenmeye başladı.

2017 YDS sonuçları açıklandı

ÖSYM'nin Aday işlemleri sisteminden bildirilecek olan YDS sonuçlarını görüntülemek için T.C kimlik numarası ve ÖSYM giriş şifresi kullanılacak. YDS sonuçlarının YDS İlkbahar Dönemi sonuçlarının ise gün içerisinde ÖSYM'nin resmi internet sitesinden açıklandı. Aşağıdaki link ile YDS sonuçlarınıza ulaşabilirsiniz.

YDS Sonucunuzu Görüntülemek için TIKLAYINIZ


Etiketler; #ÖSYM #YDS
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.