2017 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak

YÖK tarafından 9 Temmuz tarihinde yapılan YÖKDİL sonuçları hangi tarihte açıklanacak? YÖKDİL soru ve cevapları ile sonuçları merak ediliyor. Yükseköğretim kurumlarındaki lisansüstü eğitim ve doçentlik sınavına başvurmak isteyen adaylar başta olmak üzere yabancı dil bilgisi seviyesini ölçmek isteyenlerin girdiği YÖKDİL sonucu ÖSYM üzerinden açıklanacak. Son dakika YÖKDİL ile ilgili gelişmeler haberimizde.

2017 YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak
25 Temmuz 2017 Salı 23:50

9 Temmuz 2017 tarihinde yapılan YÖKDİL sonuçları ne zaman açıklanacak? Geçtiğimiz ay yapılan Akademik Alan Dil Sınavı YÖKDİL sınav sınav sonuçları 20 gün sonra açıklanmıştı. Peki, 2017 YÖKDİL sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

Sonuçlar Ne Zaman açıklanacak?

YÖKDİL sınavı sonuçlarının sınavda, kaç gün sonra açıklanacağı merak konusu. YÖK'ün sonuçları 15-20 gün içerisinde açıklaması bekleniyor. Adaylar sınav sonuçlarını "yokdil.yok.gov.tr" adresinden öğrenebilecek. YÖK şuan için sınavın ne zaman açıklanacağı hakkında resmi bir açıklama da yapmadı. Ancak YÖKDİL sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.