2018 AÖF Güz Dönemi Final Sonuçları Açıklandı - 2018 AÖF Sonuç Sorgula Öğren

AÖF Güz Dönemi final sınavı 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Üniversite eğitimlerini açıktan sürdüren binlerce öğrencinin ter döktüğü AÖF final sonuçları merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

2018 AÖF Güz Dönemi Final Sonuçları Açıklandı - 2018 AÖF Sonuç Sorgula Öğren
26 Ocak 2018 Cuma 11:43

AÖF Güz Dönemi'nin son sınavı olan Final Sınavları 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. 2 günlük sınav süresince ter döken binlerce aday, sonuçların açıklanamasını merakla bekliyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Güz Dönemi Final Sınavı sonuçları açıklandı. 13-14 Ocak'ta yapılan AÖF sınavının ardından binlerce adayın heyecanlı bekleyişi sona erdi.

Adaylar sonuçlarını e-kampüs ya da www.anadolu.edu.tr internet sitesi üzerinden sisteme giriş yaparak TC. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler. 

AÖF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.