2018 KPSS Ortaöğretim soru ve cevapları! ÖSYM 7 Ekim 2018

2018 KPSS Ortaöğretim bugün ÖSYM tarafından yapıldı. 130 dakika sınavda ter döken adaylar sınav sonrasında soru ve cevaplarını araştırmaya başladı. KPSS Ortaöğretim - Lise soru ve cevaplarını Kamusaati.com'da bulabilirsiniz. 7 Ekim tarihinde yapılan KPSS sınavları bugün itibariyle sona erdi. KPSS Ortaöğretim soru ve cevapları açıklandı mı, yayınlandı mı? 2018 KPSS soru ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

2018 KPSS Ortaöğretim soru ve cevapları! ÖSYM 7 Ekim 2018
07 Ekim 2018 Pazar 11:00

ÖSYM, 2018 KPSS Ortaöğretim sınavını bugün yaptı. 7 Ekim Pazar günü saat 10.15'te başlayan sınava yaklaşık 3 milyon aday girdi. 130 dakika süren sınavda adaylar ter döktü. Sınavdan çıkan adayların aklına ilk gelen soru soruların cevapları oldu. Sınavdan hemen sonra açıklanmayan soru ve cevapların ne zaman açıklanacağı adayların aklında soru işareti bıraktı. 2018 KPSS Ortaöğretim soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? İşte sorunun cevabı haberimizde...

7 Ekim Pazar yani bugün yapılan sınava milyonlarca aday girdi. 2 saat 10 dakika verilen sınavda bazı yasaklar vardı. Bu yasaklara göre adaylar ilk 100 ve son 15 dakika arasında sınavdan çıkmadı. 4 yanlışın 1 doğruyu götürdüğü sınavın Genel Yetenek ve Genel Kültür testlerinda toplam 120 soru yer aldı.

KPSS Ortaöğretim soru ve cevapları ne zaman yayımlanacak?

KPSS sınav soru ve cevaplarının önümüzdeki hafta ortasında ÖSYM tarafından yayınlanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığı zaman, adaylar sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.