2018 YKS Tercih Kılavuzu Yayımlandı Üniversite Kontenjanları Belli Oldu

ÖSYM, 2018 YKS Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu yayımladı. 2018 ÖSS YKS Tercih Kılavuzu yayımlandı. Peki tercih işlemleri ne zaman başlayacak? Yeni açılan üniversiteler ve bölümleri neler? İşte merak edilenler.

2018 YKS Tercih Kılavuzu Yayımlandı Üniversite Kontenjanları Belli Oldu
03 Temmuz 2018 Salı 19:40

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kontenjan Kılavuzunu yayımlandı. Yüzbinlerce adayın merakla beklediği YKS Kontenjan Kılavuzu açıklandı. Peki YKS Tercihleri nasıl yapılacak? İşte merak edilenler. 

ÖSYM tarafından yapılan duyuru şu şekilde;

2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Yayımlanması

2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 3-10 Temmuz 2018 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2018-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2018 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI KILAVUZU (3 Temmuz 2018) için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.