7 Mayıs Özel Güvenlik 70. Temel Eğitim ve 46. Yenileme Eğitimi Sınavı Soru ve Cevapları

Özel Güvenlik 70. Temel Eğitim ve 46. Yenileme sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 7 Mayıs 2017 tarihinde yapılan özel güvenlik soru ve cevapları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

7 Mayıs Özel Güvenlik 70. Temel Eğitim ve 46. Yenileme Eğitimi Sınavı Soru ve Cevapları
10 Mayıs 2017 Çarşamba 13:50

7 Mayıs 2017 tarihinde yapılan Özel Güvenlik 70. Temel Eğitim ve 46. Yenileme Eğitim Sınavı soru ve cevapları merak ediliyor. Binlerce aday pazar günü gerçekleştirilen sınavda ter döktü.  İşkur destekli özel güvenlik sınav soru ve cevapları ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından gerçekleşen eğitim sonrasında adaylar yazılı sınava tabi oluyorlar.

Özel Güvenlik 70. Temel Eğitim 46.Yenileme Eğitim Sınavı

Son zamanların en popüler mesleklerinden birisi haline gelen Güvenlik Görevlisi sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? Güvenlik Görevlisi kursları ile hem meslek öğreniliyor hemde sınavdaki başarı derecelerine göre iş potansiyeli sunuyor.  

7 Mayıs 2017 tarihinde yapılan Özel Güvenlik 70. Temel Eğitim 46. Yenileme Eğitim Sınavı soru ve cevapları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. Özel güvenlik sınav soru ve cevapları 10 Mayıs 2017 tarihinde açıklanacak. Sorular açıklandığında haberimizden öğrenebilirsinz.

Özel Güvenlik Soru ve Cevaplarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihan - 7 yıl önce
cevap anahtarlarını bulamadım
Avatar
kadir - 7 yıl önce
açıklanmadı daha
Avatar
ramazan yavuz - 7 yıl önce
70. dönem ögg sınav sonuçları ne zaman açıklanacak saygılar
Avatar
onur - 7 yıl önce
70 dönem özel güvenlik sınavından 58 aldım itiraz etsem sonuç değişir mı
Avatar
melek - 7 yıl önce
Bende 57 arkadaşım 58 diğer arkadaşım 55 aldı çok ilginç geldi bana